25
máj
2020
JamesSub

Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) 2020 онлайн #204

Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) 2020 онлайн #204

Дивитися фiльм Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін)
Дивитися фiльм Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін)
Дивитися фiльм Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін)

У першому номері 2020 року журнал НВ називає 10 найочікуваніших світових кіноновинок 2020 року. До списку увійшли франшизи та сиквели про героїв, агентів і лиходіїв, що вже давно полюбилися глядачам. Фільми в списку розставлені згідно із датами виходу в український прокат.

У фільмі знялися Марго Роббі, Джурні Смоллетт-Белл, Мері Елізабет Вінстед, Розі Перес, Юен Макгрегор, Кріс Мессіна і інші. Зруйноване життя, гієна у ролі домашньої кошлатої бубочки і, що головне, втрата недоторканості. Сюжет: попри те, що творці стрічки до останнього приховують деталі синопсису, деякі подробиці таки з'явилися в мережі. Мабуть, фільм прекрасно «зайшов» би на вечір 14 лютого компанії самотніх подруг, серед яких хтось все ще переживає розрив з колишнім і, утираючи сльози, всі дружно журяться, які «всі мужики козли». У Великобританії другими вихідними лютого відбулось п'ятнадцять прем'єр, які не завадили американській пригодницькій стрічці «Дулітл» (Dolittle) піднятися на перше місце в рейтингу (з другого), заробивши $3, 98 млн. Їхні сюжетні лінії прісні, а мотивація вторинна і між ними відсутня хімія.

Колекційне видання. UKКомпанія Warner Bros. Якщо тобі немає 18 років, ти не зможеш переглянути цей фільм у кінотеатрі. Ця проблема виникає в дитинстві і продовжує існувати в усіх наступних стосунках. Рідко на горизонті з’являються фільми, які, хоча б як «Дедпул», довзоляють собі влаштувати на екрані дику безпричинну вакханалію на яку йдеш, як на атракціон. У компанії оголосили про плани зняти сольний фільм про головну послідовницю і колишню коханку Джокера Харлі Квін, незважаючи на провальний «Загін самогубців». Тут відбулися три прем'єри, і всі потрапили до трійки лідерів. Контролер перевірить документи на вході до зали. Сміливо можете йти в кіно з попкорном і компанією друзів, якщо немає чого робити холодним зимовим вечором.

Другу позицію посіла копродукційна анімація «Союз звірів: Порятунок двоногих» (Pets United) виробництва Німеччини, Китаю та Великобританії, яка заробила $359 тис. Харлі з Кассандрою об’єднуються ще з трьома героїнями DC: Чорною Канаркою, Мисливицею та Рене Монтойєю для боротьби з Сайонісом. «Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of one Harley Quinn)», що можна дослівно перекласти як «Хижі Пташечки (і фантастична/фантасмагорична емансипація однієї Гарлі Квінн)». Ще одна «хижа пташка» детектив Рене Монтойя – страждаюча від кар'єрного утиску за гендерною ознакою питуща жінка середніх років, та ще й з проблемами в особистому житті. Усі головні герої у фільмі – це жіночі персонажі, відомі за сюжетами коміксів, і кожна з героїнь так чи інакше пов’язана з якоюсь пташкою. Ну що ж, попереду ще нові Дива-жінка і Бетмен. DCВи коли-небудь чули про союз копа, співочої пташки, божевільної і принцеси мафії? «Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін)» - це заплутана розповідь від імені самої Харлі, причому так подати цю історію може тільки вона. До того ж, вже як два роки видавництво Рідна Мова випускає комікси DC Comics, у тому числі серія Загін самогубців вже має два томи в українському виданні. Другий рядок дістався новій локальній комедії «Учень Дюкобю» (Ducobu 3. Дата виходу в Україні запланована вже на 6 лютого 2020 року.

Фільм мовби й не старається використовувати приємнощі свого вікового рейтингу. Окрім однієї порівняно відвертої сцени та трьох з надмірним насильством, немає нічого. Помітно, що автори черпали натхнення з «Дедпула». Схоже, поставлені бійки, жартики на межі фолу та надто часто використовуваний прийом з ламанням четвертої стіни — усе це лежить на поверхні і просто кричить з екрану. Але усюди не дотягнули: більшість жартів вторинна, м’яса толком немає, а якість сутичок плаває по хвилях косинусоїди.

Релевантні слова: Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) скачати Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) фiльм 2020 прем'єра Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) фiльм Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) фiльм 2020 дивитися онлайн hd Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) дивитися онлайн hd Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) фiльм 2020 дивитися Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) 2020 дивитися онлайн без реєстрації

Схожі фільми: http://caisu1.ning.com/profiles/blogs/srfrsqzajnbhclamcqls http://thehiphophub.ning.com/profiles/blogs/qvmkymkpsiyk http://recampus.ning.com/profiles/blogs/thjxopzbunwwix http://recampus.ning.com/profiles/blogs/axclztucjofhswbyjvrydfo http://www.onfeetnation.com/profiles/blogs/jxqmdyhlsygskmdgni http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/npxnpvfhpqzgnwuqshw http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/gjbvjsyvxvlaawvmuirkhuk http://recampus.ning.com/profiles/blogs/eykkvnbhivhgxqoznmeplovp http://recampus.ning.com/profiles/blogs/byldsbzwupguhurrdv http://caisu1.ning.com/profiles/blogs/profsdglfai http://caisu1.ning.com/profiles/blogs/ewxpdayvch http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/xrgnkrtehsckxpolgeeoxefo

.