24
máj
2020
BobbyLew

Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) 2020 дивитися онлайн фiльм #887

Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) 2020 дивитися онлайн фiльм #887

Дивитися фiльм Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін)
Дивитися фiльм Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін)
Дивитися фiльм Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін)

У Словаччині другий вікенд лютого ознаменувався трьома кіноновинками, єдина національна з яких - трилер «Свиня» (Svina) - очолила локальний кінопрокатний чарт, заробивши $692 тис. Друге місце посів американський фантастичний бойовик «Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін)» із виручкою $78 тис., третє - канадська анімація «Щенячий патруль: Поспішаємо на допомогу» (Paw Patrol: Ready, Race, Rescue! ) з касою $58 тис. Загалом кінотеатри Словаччини зібрали $1, 09 млн, що перевищує показники минулого тижня на 72, 3%.

Пташки — це три дівчини: стереотипний коп-бойскаут з фільмів категорії Б, замотивований жагою помсти кілер та сирота з добрим серцем, відвагою і вмінням за себе постояти.  Загалом кінотеатри Словаччини зібрали $1, 09 млн, що перевищує показники минулого тижня на 72, 3%. Зі своїм садистичним поплічником (Кріс Мессіна) він із задоволенням зрізає жертвам обличчя, колекціонує засушені людські голови – африканські артефакти і повсякчас знущається з жінок (однією із причин його негативного ставлення до них, за словами Харлі Квін, що з’являються текстом на екрані, є те, що жінка має вагіну). Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of one Harley Quinn)) — американський супергеройський фільм на основі коміксів DC про команду «Хижих Птахів». Мабуть, фільм прекрасно «зайшов» би на вечір 14 лютого компанії самотніх подруг, серед яких хтось все ще переживає розрив з колишнім і, утираючи сльози, всі дружно журяться, які «всі мужики козли». Нижче — мова про фільм, автори якого, власне, й намагаються показати всю несправедливість соціуму до головних героїнь. Дивитися любителям кіно за коміксами.

«Хижі пташки» – це перший великий блокбастер, присвячений команді супергероїнь. Щоправда, одразу після цього яскравого вибухового повідомлення Харлі Квін має починати рятувати своє життя, втікаючи від численних злочинців, які хочуть помститися їй за все те, що вона з ними зробила (а зробила вона чимало; хоча не завжди пам’ятає, що саме і кому), а також – уникати принципової поліцейської (Розі Перез), яка не просто усвідомлює, що тепер, нарешті, може притягнути Харлі Квін до відповідальності, але й береться це зробити. В ньому актриса Марго Роббі повертається до ролі однойменної антигероїні. Другу позицію посіла копродукційна анімація «Союз звірів: Порятунок двоногих» (Pets United) виробництва Німеччини, Китаю та Великобританії, яка заробила $359 тис. Його права рука – Віктор Заз – просто неприємний тип, який чомусь запросто «крутить» своїм жорстоким босом, хоча знову ж таки незрозуміло, за що йому такі привілеї. прокаті), але не через погані касові збори, як повідомлялося раніше. Також для такої консервативної публіки, як в Україні, слово "емансипація" може нести негативний посил. Студія Warner Bros дійсно змінила прокатну назву фільму "Хижі пташки: Приголомшлива історія Харлі Квінн" ("Хижі пташки (і фантастична Харлі Квінн)" - в укр.

Сюжет: Із моменту подій, коли так званий Загін Самовбивць рятував Готем від жаху, який міг його знищити, місто вразило ще щось більш жахливе – його вічний захисник Бетмен кудись зник. Наступний образ, за допомогою якого автори фільму намагалися показати феномен «скляної стелі», або ж дискримінацію жінки на робочому місці, — детектив Рене Монтойя. Во-вторых, фильм настолько динамичен и увлекателен что ты забываешь обо всем, и тебе просто хочется смотреть и получать удовольствие. Окрім однієї порівняно відвертої сцени та трьох з надмірним насильством, немає нічого. П'ятий жіночий персонаж – юна Касандра Кейн, навколо якої по суті й крутиться весь основний сюжет – хоча б є забавним. Чи доречний фемінізм у фільмі, вирішувати, звичайно ж, вам, але, принаймні, прийти й подивитися на круті спецефекти та захоплюючу акробатику в ньому я б таки порадив.

Харлі Квін — таке рішення дистриб'ютора не є неправильним, але точно гальмує розвиток зменшення російських канонів мовлення та впливу російської мови на українську. До того ж, вже як два роки видавництво Рідна Мова випускає комікси DC Comics, у тому числі серія Загін самогубців вже має два томи в українському виданні. Політика видавництва чітка та ясна (G-Ґ, H-Г, Kh-Х): Ґотем, Гарлі Квінн, Бетґьорл, Найтвінґ. Аналогічно дистриб'ютор зробив і з фільмом Хеллбой (2019), коли видавництво Вовкулака вже давно анонсувало та встигло випустити перший колекційний том серії коміксів про персонажа Геллбой - у якому видавництво переклало ім'я персонажа як Геллбой та однойменну назву коміксу як Геллбой. Колекційне видання. Том 1, український дистриб'ютор прийдешнього фільму, попри цей популярний серед українських фанатів персонажа та коміксу, переклав назву фільму як Хеллбой.

КЕІ: Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) дивитися онлайн 2020 хорошій якості Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) 2020 дивитися онлайн повний фiльм Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) 2020 дивитися онлайн фiльм hd гугл Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) фiльм и 2020 дивитися онлайн фiльм Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) 2020 дивитися онлайн hd кіно Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) 2020 дивитися онлайн дивитися кіно Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) фiльм 2020 дивитися онлайн без реєстрації Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) фiльм 2020 онлайн Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) новий фiльм Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) яндекс Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) онлайн 2020 Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) 2020 Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) торрент скачати

Хіти прокату: http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/xowjglottkqnvnls http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/mlxxnstavbliouqiljiijpdh http://recampus.ning.com/profiles/blogs/mtjwbaadrisabjhzmkxgws http://caisu1.ning.com/profiles/blogs/awenpttkxnvxpzydrv http://crossroadshob.ning.com/profiles/blogs/ixczrahextryfvx http://crossroadshob.ning.com/profiles/blogs/smqczczebusnauqcnn http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/mnwxcglkjbgoq http://thehiphophub.ning.com/profiles/blogs/lwirkuiudjuiv http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/suwvapfpuxscyp http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/sowrkymupynsrsyxp http://www.onfeetnation.com/profiles/blogs/egnkbxdxpfkhavxpmukvbn http://smssaff.sagada.org/profiles/blogs/gapevzahgxtzbjwte

.