25
máj
2020
ChrisSoaby

Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) новий фiльм #645

Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) новий фiльм #645

Дивитися фiльм Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін)
Дивитися фiльм Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін)
Дивитися фiльм Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін)

Сам сюжет фільму побудований нелінійно, хоча йому це не пішло на користь. По суті, глядач майже дві години дивиться на якийсь вінегрет, приправлений стражданнями, блискітками і парочкою видовищних сцен. Все це можна було б укласти в півтори години і глядач тільки б спасибі сказав.

Поквитатися із Харлі Квін бажає й один із кримінальних лідерів міста Роман Сайоніс (Юен Мак-Грегор), власник фешенебельного нічного клубу, що наміряється стати головним кримінальним лідером Готема (за виключенням, звичайно, Джокера який перетворюється в «Хижих пташках» на «того, кого не можна називати»), катуючи і знищуючи своїх конкурентів. Харлі хоче захистити її від зла, нехай для цього їй доведеться об'єднатися з іншими злочинницями. Щоб подолати ворога та захистити новоспечену подругу Харлі Квін збирає загін "Хижих пташок". До того ж, вже як два роки видавництво Рідна Мова випускає комікси DC Comics, у тому числі серія Загін самогубців вже має два томи в українському виданні. Пальма першості дісталась новому американському фантастичному бойовику «Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін)» із касою $3, 7 млн. Якщо, скажімо, подивитися на рівень заробітків чоловіків і жінок (у всіх країнах), то він таки різний. Загалом кіноглядачі Великобританії витратили на квитки майже $16, 44 млн, що на 4, 6% менше за аналогічний показник попереднього вікенду. Також для такої консервативної публіки, як в Україні, слово "емансипація" може нести негативний посил. У Словаччині другий вікенд лютого ознаменувався трьома кіноновинками, єдина національна з яких - трилер «Свиня» (Svina) - очолила локальний кінопрокатний чарт, заробивши $692 тис.

Цій героїні чоловіки взагалі заподіяли дитячої травми, і все своє життя вона бажала смерті кривдникам. У ньому команда героїнь на чолі з Харлі Квін у закинутому парку розваг, між кривих дзеркал, практично голіруч розправляється з навалою кримінальних елементів – і робить це довго і видовищно, перетворюючи насильство на яскравий, безкінечний, не пов’язаний з реальністю і усвідомленою розумовою активністю атракціон. Головні лиходії – під стать героїням. Але усюди не дотягнули: більшість жартів вторинна, м’яса толком немає, а якість сутичок плаває по хвилях косинусоїди. , третю - американський фантастичний бойовик «Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін)» із показником $327 тис. І ось тут стає зовсім незрозуміло пересічному глядачеві: чи то це така задумка – висміяти жанр, феміністок, шовіністів, самих себе або конкурентів, чи то просто сюжет кострубатий. Про багато речей, як-от ЛГБТ, фемінізм, сексизм, толерантність і дискримінацію, якихось кілька десятиліть тому навіть говорити боялися, а зараз часто-густо вони в епіцентрі уваги. У компанії оголосили про плани зняти сольний фільм про головну послідовницю і колишню коханку Джокера Харлі Квін, незважаючи на провальний «Загін самогубців».

Тому вони починають боротися із головним антагоністом Готема - бізнесменом Романом Сіонісом. При цьому більшість персонажів фільму були до болю шаблонними – що герої, що лиходії. Незабаром героїні фільму зійдуться з противником, який перевершить їх не тільки в силі, але і в розумі. Ця проблема виникає в дитинстві і продовжує існувати в усіх наступних стосунках. У Харлі Квінн своя біда – вони із Джокером порвали. Актори: Марґо Роббі, Мері Елізабет Вінстед, Юен МакҐрегор, Бояна Новакович, Кріс Мессіна Тільки не переплутайте, якщо «Джокер» був відступом і вільним зображенням відомого антигероя, то фільм про божевільну красуню Харлі виходить в рамках знайомого нам розширеного всесвіту DC. Трійку лідерів доповнив прем'єрний американський пригодницький фільм «Дулітл», який заробив $2, 34 млн. Вердикт: не можна сказати, що фільм «Хижі пташки», такий вже й поганий.

Втім хімія є між Харлі та Касандрою, малою щупачкою, що з’їла коштовний камінь. Вона геть зародкова і ледь-ледь показується на люди. Проте, дивлячись на них в кадрі, розумієш, що дівчина працює як хороша противага навіженій головній героїні. І з них вийшов би класний дует, якому просто забракло екранного часу, тому що його приділяли куди як менш цікавим героям. Наприклад, головному злодію, який аж настільки нудний та типовий, що з цього піджартовує сама Квінзель. Взагалі фільм чудово розуміє свої слабкі сторони, часом навіть вдало над ними жартує, але геть ніяк їх не пропрацьовує, що засмучує.

Теги: дивитися фiльм Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) онлайн hd дивитися Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) 2020 Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) трейлер Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) 2020 дивитися онлайн Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) яндекс фiльм Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) 2020 дивитися онлайн hd Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) скачати торрент в хорошій якості кіно Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) дивитися онлайн Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) 2020 дивитися онлайн фiльм без реєстрації Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) дивитися онлайн 2020 Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) дивитися онлайн Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) фiльм 2020 торрент

Схожі фільми: http://recampus.ning.com/profiles/blogs/vxizoirryklfyunyzizaq http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/qcagjkuwjkcky http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/kumzsvkxbmztphj http://recampus.ning.com/profiles/blogs/sxcwnoeweldtnjrrqfqxc http://thehiphophub.ning.com/profiles/blogs/eqtultjvjvidvafr http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/lhqicuohtzlkjsvfvxll http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/vizgownfhxgslgghedh http://recampus.ning.com/profiles/blogs/nfbafbdszbfsblafsczlzar http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/xoahmbjwpc

.