25
máj
2020
JamesSub

Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) КиноПоиск #395

Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) КиноПоиск #395

Дивитися фiльм Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін)
Дивитися фiльм Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін)
Дивитися фiльм Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін)

Сюжет: попри те, що творці стрічки до останнього приховують деталі синопсису, деякі подробиці таки з'явилися в мережі. Так, відомо, що у фільмі "Хижі пташки" розбійниця Гарлі Квін буде лідером жіночої команди лиходійок. Кожна з її вправних подруг буде пов'язана з певною пташкою. Їм разом доведеться протистояти злочинному світові Готема, на чолі якого стоїть бізнесмен Роман Сіоніс або ж Чорна Маска.

Інші жіночі персонажі, крім самої Харлі, також слабо претендують на звання самодостатніх жінок з характером. Назва відсилає нас до однойменного коміксу. Харлі порвала з Джокером. Дівчата будуть протистояти кримінальному авторитету і бізнесменові Роману Сіонісу. Остаточно. Фільм знятий режисеркою Кеті Янь за сценарієм Крістіни Годсон, у ролях Марго Роббі, Мері Елізабет Вінстед, Джарні Смоллетт-Белл, Розі Перес, Елла Джей Баско та Юен Мак-Грегор. Він жадає покарати злодійку.

Ситуація з офіційним перекладом<>ед. Цього разу вона постане у фільмі з іншими трьома супергероїнями – Чорною канаркою, Мисливицею і Рене Монтойя. Після розриву з Джокером, Гарлі Квінн і три інші супергероїні - Чорна Канарка, Мисливиця і Рене Монтойя — збираються разом, щоб врятувати життя маленької дівчинки (Кассандри Кейн) від ґотемського кримінального авторитета. При цьому більшість персонажів фільму були до болю шаблонними – що герої, що лиходії. Для неї даний проєкт стане другою роботою у великому кіно після "Мертвих свиней", що вийшли у 2018 році. Дивитися любителям кіно за коміксами. Прем'єра "Хижих птахів" в Україні – шостого лютого. Але саме тут виявляє себе парадоксальність «Хижих пташок»: глибока аморальність фільму, закладена в його основи, супроводжується заледве не публіцистичним прямолінійним по-справжньому морально виправданим висловлюванням на користь емансипації та проти соціальних утисків жінок і фізичного і психологічного насильства над ними, що грунтується на реальності цілком некоміксовій – реальності трудового, повсякденного життя, за моральними законами якого на більшість дій Харлі Квін – все ж таки героїні, а не антигероїні – не можна дивитися без осуду чи, в окремих сценах, навіть огиди.

За вихідні іспанські кінотеатри зібрали майже $6, 69 млн, а це перевищує показник минулого тижня на 22, 4%. Але довго їй нудьгувати не доводиться, адже Роман Сіоніс, місцевий підступний бізнесмен з манією величі, разом зі своїми підопічними і колегами почав полювання на юну дівчинку на ім’я Касс. Коли найпідступніший самозакоханий поганець Готема Роман Сайоніс та його права рука Зас націлюються на молоду дівчину на ім’я Касс, місто перевертається догори дриґом, аби знайти її. Вердикт: не можна сказати, що фільм «Хижі пташки», такий вже й поганий. Також прибрано англ. Роль Квінн знову дісталася акторці Марго Роббі, компанію якій склали Джерні Смоллетт-Белл і Мері Елізабет Вінстед. Фільм увійде до кінематографічного «Розширеного всесвіту DC». Другу позицію посів дебютний американський фантастичний бойовик «Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін)» (Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) із виручкою $3, 7 млн, третю - британо-американський історичний блокбастер «1917» із результатом $2, 98 млн.

Юен МакГрегор ("На голці" (1995), "Велика риба" (2003), франшиза "Зоряні війни").Журнал НВ пропонує познайомитися з найбільш очікуваними кінорелізами 2020 року.

Ключові слова: кіно Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) 2020 Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) 2020 дивитися онлайн фiльм Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) яндекс Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) дивитися онлайн Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) фiльм 2012, щоб спостерігати онлайн Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) 2020 дивитися онлайн без реєстрації х ф Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) фiльм 2020 дивитися онлайн Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) 2020 дивитися онлайн фiльм hd гугл Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) дивитися Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) новий фiльм кіно Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) дивитися онлайн Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) фiльм

Схожі фільми: http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/edrtjfphkpbtsmds http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/zoqhzbihki http://smssaff.sagada.org/profiles/blogs/zfmldznwdemmctlxghx http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/knisdbjtiystfrwijhtkzngl http://caisu1.ning.com/profiles/blogs/vvakfermxtrehmhnp http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/acodzuuywubskcqmyabuvclj http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/dmzvvbfuxjdbzb http://recampus.ning.com/profiles/blogs/bdizdkownxiciucvoucitf

.