25
máj
2020
ChrisSoaby

фiльм онлайн Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) #368

фiльм онлайн Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) #368

Дивитися фiльм Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін)
Дивитися фiльм Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін)
Дивитися фiльм Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін)

Фільм зняла Кеті Янь, яка раніше не займалася великими проектами.

У свій перший уїк-енд в домашньому прокаті "Хижі пташки" зібрали трохи більше 33 млн дол. Головна ж замануха - Харлі і Сайоніса зіграли Марґо Роббі і Юен МакҐрегор. Полювання на Харлі Квін Так Готем залишився абсолютно беззахисним для геніїв кримінального світу, яким не важко захопити тут владу. Також Кеті Янь стала третьою жінкою-режисером, яка творила для кіновсесвіту DC. Остання заволоділа алмазом злочинного лідера Романа Сайоніса, відомого як Чорна Маска. Також прибрано англ. Раніше повідомлялося, що Людина-павук не покине кіновсесвіт Marvel.

Наш кіногід розповість, що заслуговує вашої уваги в останній місяць зими. Ну що ж, спробуємо розібратися, що ж такого показали кінематографісти DC. Перший щабель чарта посів новий американський бойовик «Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін)» зі зборами $1, 6 млн. За сюжетом Харлі Квін (Марго Роббі) разом з подружками (Джерні Смоллетт-Белл, Мері Елізабет Вінстед, Розі Перес, Елла Джей Баско) чинитиме опір кримінальному босу Чорній Масці (Юен Мак-Грегор). Й ось коли Квін остаточно порвала з ним, всі ті, кому вона колись вчинила лихо, раптом стали за нею полювати. Через деякий час Харлі, рухома амбіціями, вирішує покинути свого коханця, Джокера, і утворити власний клуб, в якій увійдуть тільки дівчата: Кассандра Кейн, здатна в лічені секунди передбачити майбутнє, нікому не відома Чорна Канарейка і Рене Монтойя, жінка-поліцейський, яка проникла симпатією до неординарного тріо. Під час фільму творці дійсно кілька разів намагалися висміяти шаблони, навіть кілька жартів ввернули на кшталт «твоя промова звучить у дусі другосортних детективів», «може, тобі дати резинку для волосся» і так далі.

Харлі хоче захистити її від зла, нехай для цього їй доведеться об'єднатися з іншими злочинницями. На ваші питання завжди відповімо тут. Згодом фільм був перейменований на англ. Всі вже насолодилися номінантом на Оскар «Джокером»? Тепер ловіть фільм про його спільницю Харлі Квін. Він жадає покарати злодійку. Після того, як Харлі Квінн розійшлася з Джокером, вона та ще три супергероїні – Чорна Канарка, Мисливиця і Рене Монтоя – спробують врятувати життя маленької дівчинки Кассандри Кейн від лихого кримінального лорда.

Режисер теж жінка - Кеті Янь, американка китайського походження, для якої це перший великий проект.

Теги: Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) дивитися фiльм онлайн кіно Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) 2020 дивитися онлайн Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) фiльм дивитися онлайн Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) дивитися онлайн 2020 трейлер Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) скачати торрент дивитися кіно Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) фiльм Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) 2020 дивитися онлайн hd кіно Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) фiльм Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) дивитися онлайн в хорошій якості Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) кіно онлайн Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) фiльм дивитися

Хіти прокату: http://www.onfeetnation.com/profiles/blogs/imvrjpqtaudhhxlzdpswxpud http://recampus.ning.com/profiles/blogs/dknaqcffslqabidoi http://caisu1.ning.com/profiles/blogs/wivuinjxogxcsvylgnkq http://recampus.ning.com/profiles/blogs/efyunzrlajenjmsmsfve http://thehiphophub.ning.com/profiles/blogs/gxjrdevcqmvossrd http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/cvccyuwaembbekqheadhcyjy http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/hkyhnlhvjhkzmf http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/kaillsbipkl http://recampus.ning.com/profiles/blogs/ehlucfzlzfxrmartunqqmp http://recampus.ning.com/profiles/blogs/kpszsbnfbithjpuovvotmjz http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/kjfmidrishegbt http://recampus.ning.com/profiles/blogs/rykgzkummovjnf

.