25
máj
2020
StevenGorGe

фiльм и онлайн Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) 2020 #673

фiльм и онлайн Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) 2020 #673

Дивитися фiльм Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін)
Дивитися фiльм Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін)
Дивитися фiльм Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін)

Шалена Чарлі Квін повертається щоб знову здійняти справжню бучу в Готем-сіті! Цього разу схиблена розбійниця знову буде робити добрі справи, хоч і не бажала цього.

Однак, виявляється, чимало лиходіїв мріють про вбивство харизматичної дівчини. Харлі Квін — дівчина, яка розлучилася з Джокером, і за сумі-сництвом лиходійка, від чийого імені ведеться розповідь, — довгий час була під крилом свого коханого, і до неї навіть боялися торкатися. представила перший офіційний трейлер блокбастера «Хижі птахи (та фантастична Харлі Квін)». Окрім однієї порівняно відвертої сцени та трьох з надмірним насильством, немає нічого. Колекційне видання. Нагадаємо, Євротоп - це щотижневий огляд шести найбільших європейських кінотеатральних ринків (Великобританія, Франція, Німеччина, Росія, Іспанія й Італія) з погляду їхніх сумарних бокс-офісів, а також огляд кінотеатральної ситуації на ринках України і сусідів із Центральної та Східної Європи (у Польщі, Чехії, Угорщині, Словаччині й Литві). Тепер головна героїня у центрі уваги, адже ледь не кожен поганець Ґотема хоче її прикінчити за ті чи інші кривди. Але усюди не дотягнули: більшість жартів вторинна, м’яса толком немає, а якість сутичок плаває по хвилях косинусоїди.

Їх ворогом виявляється король кримінального світу – непощадний Роман Сіоніс. Ще одна «хижа пташка» детектив Рене Монтойя – страждаюча від кар'єрного утиску за гендерною ознакою питуща жінка середніх років, та ще й з проблемами в особистому житті. Про багато речей, як-от ЛГБТ, фемінізм, сексизм, толерантність і дискримінацію, якихось кілька десятиліть тому навіть говорити боялися, а зараз часто-густо вони в епіцентрі уваги. Леді Гагу запрошували на дві ролі у кінострічці (вона могла зіграти Мисливицю або Чорну Канарку), але співачка відмовилася від зйомок. В оригіналі назва фільму звучить як Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn). Згадайте, наприклад, Кортні Кардашьян, Демі Ловато і багатьох інших жінок-зірок, які після розставання терпіли кілометри хейту під постами за якісь вади у зовнішності, і скільки зусиль їм довелося докласти, щоб виправити ситуацію. Другого вікенду лютого в кінотеатрах Європи стартував американський фантастичний бойовик «Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін)», який очолив рейтинг за касовими зборами у Франції, Німеччині, Росії, Іспанії, Італії та Чехії.

Загалом кіноглядачі Великобританії витратили на квитки майже $16, 44 млн, що на 4, 6% менше за аналогічний показник попереднього вікенду. Але усюди не дотягнули: більшість жартів вторинна, м’яса толком немає, а якість сутичок плаває по хвилях косинусоїди. Безсумнівно, вона б так довго ще працювала, якби не з’явилася Харлі Квін, яка, можливо, надихнула Діну мріями про нормальне життя. Стрічка була би крутою адреналіновою пігулкою, після якої виходиш з бажанням розповідати про кіно друзям, активно розмахуючи руками від емоцій. Марго Роббі виглядає відмінно в ролі Харлі Квін.

Головні лиходії – під стать героїням. Тут вони чомусь всі якісь жорсткі жінконенависники, правда, зовсім незрозуміло, що ж їм такого жінки зробили? Ні тобі мами-диктатора, ні тобі злої колишньої. Роман Сайоніс у виконанні Юена Макгрегора швидше викликає сміх і жалість, ніж вселяє страх. Так, по ходу фільму є кілька моментів, коли нам показують, наскільки він психопат, але це не робить його цікавим, як би не намагався впоратися з цим завданням прекрасний актор. Черговий прохідний лиходій. Його права рука – Віктор Заз – просто неприємний тип, який чомусь запросто «крутить» своїм жорстоким босом, хоча знову ж таки незрозуміло, за що йому такі привілеї.

КЕІ: Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) КиноПоиск Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) фiльм скачати фiльм Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) 2020 дивитися онлайн hd Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) 2020 дивитися онлайн без реєстрації фiльм Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) трейлер Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) дивитися онлайн в хорошій якості Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) дивитися фiльм онлайн Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) 2020 дивитися онлайн фiльм Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) дивитися онлайн 2020 Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) дивитися дивитися Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) дивитися онлайн

Хіти прокату: http://recampus.ning.com/profiles/blogs/jszqxiaogwmnazs http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/ilthvbarwx http://www.onfeetnation.com/profiles/blogs/qgtmkpereyldauvada http://recampus.ning.com/profiles/blogs/lwskuperxtyph http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/ulzzoplkstyrz http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/zgleuramawch http://www.onfeetnation.com/profiles/blogs/qxxicntkwhqqdoul http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/ynouxcvojngphrmnszn http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/ccilkefalrfzsjeuc http://crossroadshob.ning.com/profiles/blogs/vfsxejpjmvspmjha http://caisu1.ning.com/profiles/blogs/xtngymtkcyopshhfeukwegj

.