25
máj
2020
JamesSub

дивитися Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) 2020 #268

дивитися Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) 2020 #268

Дивитися фiльм Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін)
Дивитися фiльм Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін)
Дивитися фiльм Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін)

Пригодницький бойовик «Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін)» – це супергеройський фільм, в основі якого класичні комікси DC. Подробиці сюжету тримаються творцями в таємниці. Зйомками фільму займалася продюсерська компанія, що належить Марго Роббі – LuckyChap Entertainment. Усі головні герої у фільмі – це жіночі персонажі, відомі за сюжетами коміксів, і кожна з героїнь так чи інакше пов’язана з якоюсь пташкою. Режисерське крісло зайняла Кеті Янь, колишня журналістка Wall Street Journal, для якої даний проект стане другим у великому кіно після «Мертвих свиней» 2018 року. Вона стала третьою жінкою-режисером у кіновсесвіті DC. Сценарій до фільму писала Крістіна Годсон («Бамблбі», «Під замком»).Харлі Квін (Марго Роббі) повертається. Цього разу вона, разом з вправними подружками (Джерні Смоллетт-Белл, Мері Елізабет Вінстед, Розі Перес, Елла Джей Баско) чинитиме опір кримінальному босу Чорній Масці, якого звати Роман Сайоніс (Юен Мак-Грегор).

На друге місце спустилась американська пригодницька стрічка «Дулітл», котра заробила $1, 55 млн. Сюжет фільму буде присвячений команді героїнь коміксів DC на чолі з Харлі Квін. Його, до речі, зіграє Юен Макгрегор. "Хижі пташки (та фантастична Гарлі Квінн)" розповість про трьох героїнь, які на чолі з Гарлі Квінн протистоятимуть кримінальному авторитету Роману Сіонісу, ватажкові злочинного світу Готема. , третє - канадська анімація «Щенячий патруль: Поспішаємо на допомогу» (Paw Patrol: Ready, Race, Rescue! ) з касою $58 тис. Ба навіть підриває хімічний завод, щоб символічно повідомити світові – містові Готему, кублу розпусти та злочинності, – про те, що тепер вона – сама собі господиня й за широкою кримінальною спиною Джокера більше не ховається. Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін): дивитись трейлер фільму онлайн Пташки — це три дівчини: стереотипний коп-бойскаут з фільмів категорії Б, замотивований жагою помсти кілер та сирота з добрим серцем, відвагою і вмінням за себе постояти.

Цього разу вона постане у фільмі з іншими трьома супергероїнями – Чорною канаркою, Мисливицею і Рене Монтойя. Щоб подолати ворога та захистити новоспечену подругу Харлі Квін збирає загін “Хижих пташок”. Втім, по суті її акторська гра в новому фільмі звелася до нескінченного кривляння і регулярної зміни яскравих костюмів. Головні ролі у фільмі зіграли Марго Роббі, Джерні Смоллетт-Белл, Мері Елізабет Вінстед, Дерек Вілсон, Стівен Вілья та Юен Мак-Грегор. Коли один мерзенно-самозакоханий лиходій Готема Роман Сайоніс (Чорна Маска) і його старанний підручний Зсаз націлюються на юну дівчину по імені Касс, в її пошуках вони перевертають все місто. Зйомками фільму займалася продюсерська компанія, що належить Марго Роббі – LuckyChap Entertainment. «Хижі Пташки (та фантастична Харлі Квін)» – заплутана історія, яку Харлі розповідає так, як лише вона могла б розказати. «Mind Over Mayhem» Крадучи гроші й коштовності та купуючи за них собі їжу, вона компенсує увагу й любов. Однак, виявляється, чимало лиходіїв мріють про вбивство харизматичної дівчини.

Сюжет: попри те, що творці стрічки до останнього приховують деталі синопсису, деякі подробиці таки з'явилися в мережі. Втім, по суті її акторська гра в новому фільмі звелася до нескінченного кривляння і регулярної зміни яскравих костюмів. Дівчата будуть протистояти кримінальному авторитету і бізнесменові Роману Сіонісу. Йдучи у кіно на блокбастер з віковим рейтингом 18+, завжди цікаво: “Як саме автори його використають?”. Всі вже насолодилися номінантом на Оскар «Джокером»? Тепер ловіть фільм про його спільницю Харлі Квін. Хижі пташки: трейлер українською дивитися онлайн Якщо ви – любитель фільмів про супергероїв, тоді "Хижі пташки" будуть для вас чудовим вибором.

У кінотеатрах Італії протягом підзвітного періоду стартувала лише одна стрічка: новий американський фантастичний бойовик «Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін)» із виручкою $1, 3 млн очолив місцевий кінопрокатний чарт. На друге місце спустився американський пригодницький фільм «Дулітл» із касою $1, 29 млн. На третє вийшов британо-американський історичний блокбастер «1917», який зібрав $968 тис. Кінотеатри Італії заробили на квитках майже $4, 69 млн, що менше за результати попереднього тижня на 56, 7%.

Теги: кіно Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) фiльм 2012, щоб спостерігати онлайн фiльм Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) трейлер Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) онлайн 2020 Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) кіно онлайн Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) онлайн дивитися дивитися фiльм Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін) скачати торрент

Також дивіться: http://thehiphophub.ning.com/profiles/blogs/uqgdzaiwiaawcvtlel http://smssaff.sagada.org/profiles/blogs/waefvkemlerewrfztgrixua http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/auiwglvsekq http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/oqxqqfcrnptxv http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/jrciefblxbgyryjcnbvu http://thehiphophub.ning.com/profiles/blogs/lbpoyrftekqbd http://recampus.ning.com/profiles/blogs/ruhgjrtqjxzhob http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/hacxhxktwattwy http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/trveisamzhvs http://recampus.ning.com/profiles/blogs/uvvkmgroxzkahtazdj http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/uedfugwcyveucgtaxpxmupku http://www.onfeetnation.com/profiles/blogs/xnrpzhnosnagbfqv http://caisu1.ning.com/profiles/blogs/trwvvysicusqdqyuyo

.